Az USAAccelerator szakmai stábjának oszlopos tagja és támogatója a MandoVentures Holding üzletfejlesztési tanácsadó üzletága, a MandoLab, akik a kint élő magyar és amerikai szervezői és szakmai mentor csapattal karöltve közösen álmodták meg és dolgozták ki a programot.

A MandoLab csapata több év tapasztalattal rendelkezik startupok és innovatív KKV-k mentorálásában, tanácsadásában és kockázati tőkebevonásában. A MandoLab az üzleti és vezetői tanácsadással foglalkozó MandoVentures csoport része. A szakértelmük kiterjed a vezetői tanácsadás különböző területeire, amely magában foglalja a piacelemzést, stratégiai döntések támogatását, go-to-market stratégiák kidolgozását és üzletfejlesztést. Céljuk, hogy segítsék a vállalkozásokat a rendelkezésre álló növekedési lehetőségek kiaknázásában, és maximalizálják teljesítményüket az erősségeik és erőforrásaik kihasználásával.

A MandoLab fontos szerepet tölt be az USAAccelerator programban – magas szintű szakmai támogatást nyújt, illetve biztosítja a program minőségét a szakértelme által. A MandoLab csapata alkotta meg a bootcamp tervét, hogy az a megfelelő szakmaiságot nyújtsa a résztvevőknek. Mindemellett biztosítja a program folyamatos magyarországi jelenlétét.