Kapcsolat

  • MandoVentures Holding Zrt.
  • 1134 Budapest, Váci út 45., Átrium Park G/3
  • +36 30 860 9020
  • info@usaaccelerator.com
  • hello@mandoventures.com

GYIK

A program várhatóan október végén, novemberben elején kerül megrendezésre Floridában. A részletekért iratkozz fel hírlevelünkre és tájékoztatunk téged az aktuális információkról, a programindulás pontos időpontjáról és menetéről! Június végén tartunk egy online webinárt, amelyben megosztjuk veletek az előzetes tudnivalókat a programról (részvételi díj, célok).

Az első és legfontosabb az elszántság és a valós akarat, hogy az USA piacán megvesd a lábad. Továbbá feltétel, hogy legalább tárgyalóképes angol nyelvtudásod legyen szóban és írásban, és rendelkezzen a vállalkozásod megbízható és fejlődni vágyó és tudó menedzsment stábbal. A vállalkozásod megfelelő pénzügyi felkészültsége is elengedhetetlen az USA piacra való belépéshez.  

A program összesen 3 hetes. Az első alapozó hét Magyarországon kerül megrendezésre online formában, valamint a MandoVentures irodaházában (13. kerület). Ezt követi a 2 hetes kiutazás Floridába, amely során a résztvevők intenzív szakmai és kapcsolatépítő programsorozaton vehetnek részt az University of Central Florida inkubátorházában, valamint Florida üzleti negyedeiben.

Iratkozz fel hírlevelünkre és e-mailben tájékoztatunk a program további részleteiről, a jelentkezés feltételeiről. Június második felében készülünk egy online webinárral, amelyben még több részlettel jelentkezünk.

Igen. A MandoLab magyarországi tanácsadó csapata, valamint a Floridában élő magyar és amerikai szakmai stáb készséggel áll rendelkezésedre, amennyivel hosszú távú együttműködés keretein belül képzeled el az amerikai piacra lépésed. 1-2 éves mentorprogramunk során végigkísérünk és támogatunk az USA piacra lépésed összes feladatában, összekötünk a megfelelő szakmai stábbal (könyvelők, jogászok), valamint az üzletfejlesztési tevékenységben is aktívan közreműködünk (disztribútorokkal, partnerekkel való tárgyalások szervezése, ezekre való felkészülésben való támogatás stb.). Ezenfelül lehetőség nyílik az UCF egyéb soft landing és akcelerációs programjában való részvételre is.

A program első itthoni online hete körülbelül 3 délutánt, estét foglal magában, a szokásos munkahelyi törzsidő után (16 órától). A 2 hetes floridai kinntartózkodás alatt is igyekszünk úgy összeállítani a programot, hogy azok a délutáni órákra essenek. Így délelőtt a résztvevőknek marad idejük a magyarországi munkahelyi feladataikkal is haladni, magyar idő szerint a délutáni órákban. Ezenfelül tervezünk szabadnapokat is, így lehetőséged nyílik fakultatív kirándulásokon is részt venni, pihenni, vagy akár dolgozni.  

A végső díj függ a résztvevők számától, valamint a résztvevők üzleti tevékenységétől, ugyanis ennek megfelelően alakítjuk ki – az alapozó kurzusokon felül – a végleges szakmai programot és hívunk szakembereket. Az USAAccelerator célja, hogy a résztvevők minél személyre szabottabb és hasznosítható tudást kapjanak a saját iparáguknak megfelelő területen – mindezt Amerika-specifikus szemléletmóddal.

A program díja tartalmazza a szakmai program teljes költségét (beleértve a kurzusokat és a kapcsolatépítő eseményeket), szállást a Daytona Beach-en reggelivel, valamint a szállás és az UCF inkubátorház közötti transzfert. A repülőjegy árát, az étkezéseket a reggeli kivételével, az egyéni autóbérlést és a fakultatív programokat az ár nem tartalmazza.