A 2024 májusi Bootcamp programunk során veletek közösen szerzett tapasztalataink arra ösztönöztek bennünket, hogy folytassuk a munkát és kamatoztassuk a lendületet.

Jelenleg a következő projektünkön dolgozunk, és izgatottan várjuk, hogy beszámolhassunk róla. Addig is iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket a közösségi médiában, hogy naprakész maradhass!

Az első és legfontosabb dolog az elszántság és az  akarat, hogy megvesd a lábadat az amerikai piacon. Feltétel továbbá, hogy legalább társalgási szintű angol nyelvtudásod legyen szóban és írásban egyaránt, továbbá céged megbízható, fejlődni akaró és képes vezetői gárdával rendelkezzen. Végezetül pedig elengedhetetlen a stabil pénzügyi háttér, hisz az amerikai piacra lépés egy költséges és hosszú távú befektetés.

Igen. A MandoLab magyar tanácsadó csapata, valamint a Floridában élő magyar és amerikai szakmai stáb áll rendelkezésdere, amennyiben a hosszú távú együttműködésünkre tartasz igényt az amerikai piacra lépéshez. 1-2 éves mentorprogramunk során elkísérünk és támogatunk az amerikai piacra lépés minden fázisában, összekötünk a megfelelő szakmai stábbal (könyvelők, jogászok), valamint aktívan részt veszünk üzletfejlesztési tevékenységekben (tárgyalások szervezése,  forgalmazók, partnerek keresése stb.) . Ezen kívül lehetőséged lesz a UCF egyéb soft landing és akcelerációs programjaiban való részvételre.

A végső díj a résztvevők számától és üzleti tevékenységétől függ, hiszen az alapozó tanfolyamok mellett elkészítjük a végleges szakmai programot és ennek megfelelően állítjuk össze a szakmai előadók listáját. Az USAAccelerator célja, hogy a résztvevők a saját iparáguknak megfelelő területen a leginkább személyre szabott és leginkább használható tudást kapják – mindezt Amerika-specifikus megközelítéssel.