USA

accelerator

Küldetésünk, hogy magyar startupok, valamint kis-és középvállalkozások számára hidat teremtsünk az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország piaca között.

CÉLUNK

Célunk, hogy segítsük a magyar vállalkozókat az amerikai külpiacra lépésben, biztosítva számukra a megfelelő szakmai hátteret a kezdeti időszakban, valamint aktívan támogassuk őket első üzletkötésükben és partnerszerzésükben, legyen szó akár szállítóról, disztribútorról vagy vevőről.

SZAKMAI PROGRAM ÉS MENTORÁLÁS

Szakmai programjaink és mentorálási szolgáltatásunk alapja a valós és a gyakorlatban is hasznosítható szakmai tudás átadása. Amerikai szakértői stábunk részét képezik helyi szakemberek (vezetők, jogászok, könyvelők stb.) és a University of Central Florida inkubátorháza. A kint élő magyar mentoraink és a magyarországi MandoLab tanácsadó csapata együttesen biztosítják számodra, hogy magyar vállalkozóként se vessz el az amerikai piacra lépés útvesztőjében, folyamatos támogatásban részesülj a napi döntéshozatalban, menedzsment folyamatokban, tárgyalás-előkészítésben és partneri kapcsolatépítésben.

Örömmel jelentjük be, hogy idén ősszel megrendezésre kerül az intenzív 2+1 hetes USAAccelerator Bootcamp programunk is Floridában, amely részleteiről az USAAccelerator Bootcamp Program oldalon olvashatsz.

Részletekért látogass el élő webinariumunkra, ahol bemutatjuk az USAAccelerator programot és a felmerülő kérdésekre is válaszolunk.