Soft landing

SOFT LANDING

1-2 éves soft landing mentorálási szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk ügyfeleinknek, hogy végigkísérjük őket az amerikai piacra lépés teljes folyamatán, kezdve a piackutatástól és cégalapítástól, egészen az első üzletkötésig és az akcelerációs időszak végéig.

Magyar mentorcsapatként tisztában vagyunk a magyar vállalkozások legfőbb kihívásaival, ugyanakkor a helyi jelenlétünk miatt ismerjük az amerikai piac igényeit és működéseit is.Célunk, hogy közös munkával összehangoljuk a kettőt a megfelelő menedzsment és piacra lépési stratégia megtervezésével és kivitelezésével. A legtöbb tanácsadó csapattal szemben mi nem csak a stratégia megtervezésében állunk majd rendelkezésedre, hanem aktívan részt veszünk a kivitelezési, tárgyalási és üzletkötési folyamatokban is.

Amennyiben úgy érzed, szívesen dolgoznál velünk együtt, egy rövid bemutatkozó kíséretében várjuk megkeresésedet.

USAAccelerator Bootcamp PROGRAM

Örömmel jelentjük be, hogy idén ősszel megrendezésre kerül az intenzív 2+1 hetes USAAccelerator Bootcamp programunk is Floridában, amely részleteiről az USAAccelerator Bootcamp Program oldalon olvashatsz.

Részletekért látogass el élő webinariumunkra, ahol bemutatjuk az USAAccelerator programot és a felmerülő kérdésekre is válaszolunk.