Speedway To America Program

Egy új piacra lépés komoly nehézségekkel járhat, különösen akkor, ha egy vállalkozás nincs megfelelően felkészülve, vagy nem rendelkezik biztos támaszokkal. Az amerikai piac különösen nagy kihívást jelenthet, hiszen az eltérő üzleti kultúra, jogi környezet és versenyhelyzet mind-mind komoly akadályokat gördíthet a sikeres piacra lépés elé. Itt lép közbe az USA Accelerator, amelynek célja, hogy magyar kis- és középvállalkozások, valamint startupok számára biztosítsa a gondnélküli piacra lépést. Az USA Accelerator két kiemelt programot kínál erre a célra: 

U.S. Market Entry Bootcamp Program

A Bootcamp során megmártózhatsz az amerikai üzleti kultúrában egy intenzív képzési és kapcsolatépítési programsorozat keretében, Floridában. A program Amerika-specifikus üzletviteli, kulturális és üzletfejlesztési ismeretek elsajátítására összpontosít. Az utolsó napok pedig értékes partnerkapcsolatok kialakítására teremtenek lehetőséget.

Bootcamp Programunkat azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik az amerikai piacra lépést fontolgatják, szeretnék validálni terméküket vagy szolgáltatásukat, és megtennék az első lépést az amerikai kapcsolatrendszerük kiépítésében. 

Első Bootcamp Programunk 2024 májusában zárult. Az eseményről készült összefoglalónkat itt érheti el.

 Speedway to America Program

Célorientált nyolc-kilenchetes képzés amerikai piacra lépés előtt álló vállalkozások számára. Két kritikus jelentőségű területen – Üzleti Adminisztráció és Üzletfejlesztés – készítünk fel a rád váró kihívásokra.

A Speedway Program során már nem csupán megismerkedünk az amerikai piacra lépés gondolatával, hanem egy gyakorlat-orientált hibrid program keretében aktívan részt veszünk annak első lépéseinek megalapozásában.

KÉSZEN ÁLLSZ?

3.    2..   1

Speedway Programunk elsősorban azoknak a vállalkozásoknak nyújt segítséget, akik már eldöntötték, hogy az amerikai piacra lépnek vagy már elkezdték ezt a folyamatot, de még a kezdeti fázisban vannak. A képzés várhatóan 8-9 hétig tart, hétvégi oktatással, amelynek egy része személyesen Budapesten zajlik, míg másik része online formában.

Mit kínálunk?
Specializált Képzés: Képzésünk egy 8-9 hetes intenzív tanulási időszakot foglal magába, mely hétvégenként kerül megrendezésre. Az oktatás hibrid módon zajlik: egy része személyesen Budapesten, másik része pedig online, hogy maximális rugalmasságot biztosítson.
Tapasztalt Előadók: Neves amerikai és magyar szakemberek segítik Önt a program során. Tapasztalatuk és szaktudásuk révén nemcsak elméleti ismereteket nyújtanak, hanem praktikus tanácsokkal és kapcsolatokkal is segítik a piacra lépését.
UCF Üzleti Inkubációs Program: A képzés összhangban áll a University of Central Florida Üzleti Inkubációs Programjának követelményeivel, így lehetőséget biztosítunk arra, hogy részt vegyenek az UCF BIP által biztosított soft landing programban is.